Avatar utilizator
By dan
#1310
Am primit în teste un televizor Samsung 32M4002, cel mai accesibil model al seriei M / 2017, care oferă o imagine bună, foarte bună, mult peste ce oferă alți producători la această categorie de preț, cu setări avansate de calibrare (control individual pe cele 3 culori de bază), interfață optimizată, fără lag la comenzi și player multimedia cu suport Dolby și DTS. Designul este simplu, cu alimentator extern, având o greutate mică ușor, de prins chiar și pe cel mai banal suport de perete.

tv samsung 32m4002 ue32m4002 review pret pareri


De cele mai multe ori modelele cu preț mic ajung să devină best seller pentru că mulți vor un simplu televizor, fără rezoluție 4K sau smart. Și apoi, dacă vrei smart ulterior, un Google Chromecast este de real folos. Vom prezenta în curând modelul Google Chromecast Ultra, 4k, Negru care este cea mai nouă variantă, destinată mai mult televizoarelor 4K, în timp ce pentru 32M4002 este mai indicat acest chromecast.


UNBOXING UNPACKINGDespachetareCâteva specificații despre UE32M4002 înșirate pe ambalaj:
- Wide Colour Enhancer pentru culori mai vii, vibrante. Adevărul este că are culori naturale, plăcute,
- Clean View este o procesare de imagine pentru a înlătura artefacte iar upscalingul de la PAL la HD este rezonabil dacă, și numai dacă, folosiți tunerul DVB-C al televizorului. Sursa de semnal este foarte importantă. Un semnal analog este cea mai proastă variantă.
- Acumă că e trecut HDMI pe cutie, este inutil. Toate televizoarele HD au și HDMI.
- Nu te mai chinui cu stickurile. Fă-ți propriul server pentru download și filme: oferta zyxel!

În partea de sus se află toate cele livrate: telecomanda, bateriile, cablul de alimentare, suporturile cu șuruburile necesare, alimentatorul. Doar manualul de utilizare este aruncat undeva în spatele televizorului, nu pe partea cu ecranul. Observați că toată rama este protejată de folie, pentru transportul. Plasticul este lucios, sensibil, adună toate amprentele și tot praful. Trebuie să evitați orice substanțe chimice când ștergeți televizorul.


DESIGNAspect

Samsung 32M4002 este un model cu aspet simplu dar potrivit oricărei locații. Ideal ar fi plasarea lui pe un suport de perete (acesta este perfect), la înălțime medie.


Totul e plastic. Standul dă o ușoară senzație de proastă calitate dar în rest nimic de zis contra. Butonul de control de pe ramă este în partea de jos, deci nu încurcă dacă este pe suport de perete. Multe alte modele au butonul pe carcasa din spate, mai greu de accesat dacă suportul este fix și slim.
Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!


Telecomanda:
tv samsung 32m4002 ue32m4002 telecomanda remote contlSPECIFICATIONSSpecificatii

Avantajul acestui model în comparație cu LG 32LJ500U este că 32M4002 are ieșire audio optică și este certificat DTS. Nu aveți probleme cu sunetul DTS când e vorba de filmele din fișiere mkv.
Conexiunile posibile sunt suficiente pentru majoritatea utilizatorilor. Două intrări HDMI, un USB, compatibil cu cardurile CI+ și intrare audio video. Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG
Dacă conectați un hard disc extern și nu pornește, încercați un cablu USB mai scurt. Alimentarea cu doar 0.5A cât are acest port USB se poate dovedi insuficient. Problema nu este la memorii USB, doar la rackurile extern în care montați un hdd format 2.5" și care are viteză de rotație 7200 rpm. Cele de 5400 de regulă nu au nevoie de curent așa mare. Hard discurile externe venite din fabrică așa, vor porni aproape sigur.
tv samsung 32m4002 ue32m4002 specificatii specifications spec
INSTALLInstalare

UE32M4002 este foarte simplu de configurat. Chiar în primul ecran selectați limba Română dacă nu vă descurcați cu termeni în engleză. Sursa poate fi un Set Top Box, adică un tuner extern, cum ar fi cele pentru antenele parabolice sau cablu TV, cel pe care-l știe toată lumea. Important este să aveți semnal bun. Dacă folosiți distribuitoare, să fie de calitate, altfel, pot să apară perturbații care dau impresia că e stricat televizorul. Imaginea este alterată cu zone care par a fi de altă culoare sau zone care nu se mai încadrează. Sunetul poate avea întreruperi.
Nu te mai chinui cu stickurile. Fă-ți propriul server pentru download și filme: oferta zyxel!
Dacă selectați la țară România, aveți posibiloitatea de scanare rapidă pe UPC sau Digi, operatori recunoscuți de softul / firmware-ul lui 32M4002.
Vedeți în imagini că noi am selectat Digi și modul de căutare automat. Puteți omite canalele analogice dacă nu vă interesează programele care sunt transmise doar pe analog. Să știți că nu toate canalele au corespondent și pe digital.


M4002 găsește inclusiv posturile radio de pe digital. Ce semnifică categoria Date / Altele, nu știm. Se setează ora și puteți începe să admirați imaginea plăcută și calitatea Samsung.
Ca și un sfat: verificați televizorul de pixeli blocați. Pe albastrul de la început se observă ușor cei blocați pe roșu sau chiar negru. Fiind o rezoluție HD, nu full hd sau ultra hd (4k), pixelii și distanța dintre ei permit observarea rapidă dacă există probleme. Garanția nu schimbă panelul sau televizorul decât de la un număr de pixeli și suficient de apropiați. Este recomandat să cumpărați 32M4002 de aici. Dacă sunt probleme, puteți returna fără mari bătăi de cap.


MENUMeniu

Acest clip prezintă meniul televizorului Samsung UE32M4002 în limba engleză, dar mai jos aveți imagini cu cel în limba Română:


Un aspect pozitiv la UE32M4002 este că are softul "vechi" și nu Tizen, sau ca la LG, webOS. De ce? Sistemele noi de operare au tendința de a "agăța" la comenzi. Efectiv vrei să schimb rapid opțiunile din meniu sau derula rapid lista de canale și dai de un lag câteodata enervant. Mai ales la LG.
Apropos, găsești LG 43UJ634 la preț promoțional.
Vizualizați aceste poze iar noi facem observațiile mai jos:
Nu, acest meniu este încărcat cu totul în memorie, cum erau televizoarele clasice, și totul răspunde prompt la comenzi.


Pentru imagine, sunt setări avansate și ușor de lucrat cu ele. Dacă înțelegeți setările, vă puteți juca cu ele și dacă e ceva, folosiți opțiunea de reset. Noi am încercat o calibrare, și rezultatele sunt destul de bune.

Despre calitatea imaginii:
- luminozitatea este bună!
- unghiul de vizualizare suficient de larg. Culorile își pierd ușor din tentă dacă ecranul este privit mult din lateral,
- și pe verticală se descurcă bine. Mai ales dacă îl puneți undeva mai sus și nu se poate apleca din suport. Am avut un televizor al cărui unghi de vizualizare pe verticală a fost sub orice critică.
- Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG


TV IMAGE CALIBRATION SETTINGS ADJUSTCalibrare setari imagine

Așa cum ziceam și mai sus, la ce pret este Samsung 32M4002 (promotional, aici), suntem surprinși de cât de bine se prezintă în graficele de după calibrare. Testul de culori de dinaintea modificarii setărilor de imagine arată o deviere "standard" deja pentru televizoarele care vin din fabrică setate să atragă atenția prin culori stridente, denaturare. Problema este că utilizatorul casnic nu are aparate de măsură, colorimetre și cunoștințe ca să modifice corect valorile. Aici iintervenim noi și vă oferim o calibrare, dacă nu profesională, cel puțin mult superioară reglajului "din ochi".

Test culori:
Înainte:
samsung 32m4002 image calibration 1 colour before


După
samsung 32m4002 image calibration 2 colour after


Saturație:
Înainte:
samsung 32m4002 image calibration 3 saturation before


După
samsung 32m4002 image calibration 4 saturation after


Modificare setări:
Pentru a reduce temperatura de culoare de la 11697K (din fabrică) la 6502K, cât ar fi ideal modificat:
Imagine > Setări avansate > Balans de alb:
Nivel albastru de la 0 la [Trebuie să fii înregistrat / autentificat pe forum pentru a vedea această informație... Click aici pentru înregistrare]
Nivel rosu de la 0 la [Trebuie să fii înregistrat / autentificat pe forum pentru a vedea această informație... Click aici pentru înregistrare]
și am obținut 6544K.
Televizorul suspendat pe perete poate să fie cea mai inspirată mișcare. Acesta este suportul tău!

Luminozitatea măsurată este de 233 lumeni cu backlight la maxim. Pentru luminozitatea recomandată de 160 lumeni, setați backlight pe [Trebuie să fii înregistrat / autentificat pe forum pentru a vedea această informație... Click aici pentru înregistrare]. Vor fi 167 de lumeni, apropiat de target.

INPUT LAG TESTTest Input Lag

Am măsurat un delay de 43.3 ms dar dacă accesați: Sistem > General > Mod Joc: Activat, lagul se reduce la [Trebuie să fii înregistrat / autentificat pe forum pentru a vedea această informație... Click aici pentru înregistrare]

Calitate panel:
- Unghi vizualizare mare.
- Claritate pentru posturile HD.
- Se vede bine conectat și la PC.
- Calitate net superioară față de Start Light 32DM6500. Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG

Ghidul TV, cu grila de programe. Samsung UE32M4002 nu are modul PVR deci nu puteți înregistra emisiunile.
tv samsung 32m4002 ue32m4002 ghid pgrame guide


Lista de canale afișată prompt, fără întârzieri.
tv samsung 32m4002 ue32m4002 quick settings


tv samsung 32m4002 ue32m4002 vizionare cu pgramare


Samsung 32M4002 este un televizor excelent pentru categoria sa de preț.

Televizorul suspendat pe perete poate să fie cea mai inspirată mișcare. Acesta este suportul tău!

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5

Avatar utilizator
By dan
#1344
32j4000 nu e tocmai frate "geaman", dar poti incerca. Deja putem trage concluzia ca Samsung foloseste calibrari "reci" din fabrica.
Zbarnaitul este evident de la carcasa. Trebuie sa dai destul de tare sa ai problema asta. TV-ul trebuie "ajutat" cu un home cinema sau amplificator extern.
Pai da, cand schimbi canalul apare un "blank" negru. Daca ai efect de "fade", posibil sa fie din receiver. Dar de ce nu folosesti tunerul televizorului?

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By alinropan
#1351
Am televiziune de la Orange, si o sa ma interesez de acum inainte daca pot primi doar acel card CI+. Cred ca da, e de la receiver. Insa doar o intrebare referitor la imagine la aceste modele, e normal sa se vada un fel de "shade" pe langa margini, colturi, etc ? Ca asa am inteles parca, de la "grasy uniformity" sau ceva.... Ca sa stiu macar ca nu e defect al meu, insa din ce m-am interesat e normal...
By alinropan
#1352
gray*

Pe alb se vede pe ambele margini de sus pana jos un pic mai pronuntat acea "umbra"... Am verificat pe negru si nu are bleed din acela, insa pe alb e un pic vizibila treaba asta cu "gray"ul presupun... Nah asta e la edge led.... Asta e pentru parinti, pentru mine cred ca o sa ma indrept spre dire4ct led, ca nu ma deranjeaza grosimea... :)
By Nahkri
#1356
Calibrarea pe ce preset de culoare a fost facut?Warm sau Cold?Si pe ce mod de imagine?Standard,Movie?
La mine e setat modul imagine pe movie si culoarea pe warm si daca reduc nivelul de albastru la -50 si cel de rosu il ridic la +20,mi se pare ca albul bate spre galbui.
By alinropan
#1357
Buna, nu e vorba de contur, e vorba sa zic, de margini, pe alb se vede clar in stanga si dreapta ecranului un fel de "shadow", asa de cativa centimetri latime, care inteleg ca are legatura cu edge-led-ul. Ma intrebam doar daca e normal la modelul asta, pe imagine normala in stanga jos langa margine e mai pronuntat, dar nu asa de groaznic.
AdBot

Re: TV Samsung 32M4002 Review, calibrare imagine, pareri, p

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!