Avatar utilizator
By dan
TV Philips 32PHH4309/88


#352 Afla totul despre televizorul PHILIPS 32PHH4309. Aici gasesti cel mai complet REVIEW, toate aspectele pozitive cat negative.
Este unul dintre cele mai accesibile ca pret, raspunsul celor de la Philips la concurenta in segmentul 'low cost'.

32PFH4309are in plus, fata de 32PHH4309, rezolutia FULL HD.
40PFH4309 are rezolutia FULL HD si diagonala de 40 inch, adica 101 cm.

In ceea ce priveste design-ul , pozele sunt ale unui 32PHH4309 insa este sunt valabile si pentru 32PFH4309. Pentru 40PFH4309 ar fi o diferenta de marime diagonala insa si in acest caz pozele sunt cat se poate de valabile.

Despachetare
Philips 32PHH4309 face parte din seria 4300, cu ecran Digital Crystal Clear de 32 inch (81 cm), Perfect Motion Rate 100 Hz, media player si Triple Tuner - analog, DVB-T si DVB-C.
In cutie gasim o componenta de imbinare intre suport si televizor. Aceasta este din aluminiu, rezistenta dincolo de necesitati si se prinde de talpa cu nu mai putin de 5 suruburi! Fixarea de televizor se face cu 4 suruburi.
Gasim si telecomanda (cu tot cu baterii) si cablul de alimentare. Toate ambalate cu grija.



Ce televizor SMART sa cumpar? > O parere!



Aspect si constructie
Carcasa este ceva mai proeminenta datorita difuzoarelor. In a 2-a poza se observa difuzorul si pozitia acestuia. Avantajul este ca avem un sunet bun si indirect aerisire. Din fabrica, rama vine protejata de o folie aplicata peste tot. De laudat grija celor de la Philips pentru ca, cumparatorul sa primeasca un produs la standarde din cele mai ridicate. Si nu uitati pretul care este unul dintre cele mai mici de pe piata televizoarelor LED!
Un abdibild in coltul din dreapta sus ne atrage atentia ca este un model nou, din 2014.
Clasa energetica A, cu un consum de doar 34 W ceea ce este excelent.
In afara de buton POWER, 32PHH4309 nu are alte controale pe rama sau carcasa.
Modelul primit in teste este asamblat in Polonia.
Model aspectuos dupa cum vedeti in pozele urmatoare:

Lipsa butoane control
Televizorul nu are butoane de control pe rama sau in alta parte al carcasei. Deci daca nu gasiti telecomanda, nu puteti decat sa opriti sau sa porniti televizorul. Insa nu se poate schimba postul TV sau sonorul.





Accesorii livrate
Philips 32PHH4309 nu este un televior smart sau 3D. Asa ca nu prea avem ce sa prezentam in aceasta sectiune decat telecomanda. Bine, am facut poze si la bratul dintre suport si televizor si se vede si cablul de alimentare, dar nu prea va ajuta.
Despre telecomanda cateva cuvinte - calitativ nu sta rau deloc. Eleganta, nu este prea mare, grosolana cum am gasit la LG, tastele au o cursa ceva mai lunga. Deci la apasare nu sunt rigide. Ne displace faptul ca tastele numerice sunt pozitionate in partea de jos, cumva nefiresc pentru o telecomanda de televizor. Obisnuinta va schimba prima impresie.
Suport de perete
Kit pentru curatarea televizorului



Conectica
In lateral, Philips 32PHH4309 are buton de Power ON / OFF (fara alt control cum ar fi schimbarea canalului sau ajustarea sonorului), intrarea USB 2.0 la care conectam memorii USB sau Hard disc extern, slot pentru card CI compatibil si cu CI+. Pe partea din spate gasim iesirea audio digitala (optic), port dedicat mentenantei in service, iesire casti, mufa SCART, doua intrari HDMI dintre care una este notata cu ARC, intrarea audio pentru unu din porturile HDMI care ar fi in mod DVI si intrarea de antena clasica.






Instalare
In primul rand selectati limba pentru meniul televizorului. Apoi tara (Romania) ce conteaza la scanarea programelor tv. Sunteti intrebat daca ati montat televiorul pe suportul sau sau pe perete. La al 4-lea pas setati daca il utiliati acasa sau este expus in magazin in mod prezentare.
Aveti de ales din doua posibilitati de scanare: Antena sau Cablu. In paranteza este mentionat si DVB-T in cazul primei optiuni, respectiv DVB-C pentru cablu. Acest aspect este important intrucat DVB-C este o specificatie obligatoriu in momentul de fata. Majoritatea companiilor de cablu transmit posturile tv in mod digital, iar DVB-C vine de la Digital Video Broadcast - Cable, fiind compatibil. Dupa cum vedeti in imagini televizorul gaseste 145 canale pe semnal digital si 68 de canale pe transmisie analogica.
Pentru UPC avem o optiune speciala care rezulta intr-o cautare rapida a grilei de canale. Pentru restul, RDS de exemplu, alegeti optiunea "Altele".
Dupa start, televizorul afiseaza progresul scanarii.






Setari televizor
Philips 32PHH4309 are o sumedenie de setari, accesibile in diferite moduri. Chiar daca pe telecomanda este butonul "SETUP", de fapt meniul sistem al televizorului se activeaza de la tasta cu pictograma de "HOME" (casa). Apare meniul ce-l vedeti in prima poza. Sus sunt pictograme iar jos sunt in forma de butoane. De fapt sunt optiuni diferite. In aceasta sectiune va prezentam "Setari TV".
Trei categorii: Imagine, Sunet, Setari generale. Le puteti vedea rand pe rand in poze. Noi vom mentiona doar cele care ne par noua mai speciale.
La stil imagine avem "Cons. red. energ.". Nu l-am incercat dar probabil este un mod de imagine cu consum de energie cel mai mic.
Digital Crystal Clear are 4 valori prestabilite. Merita incercate pentru a observa efectul asupra imaginii. De altfel aceasta optiune este trecuta pe cutie ca specificatie de baza al televizorului.
Nuanta si "Nuanta person" sunt setari ce afecteaza culoarea persoanelor pentru culori cat mai naturale.
Ce putem spune despre sunet? Este unul comparabil cu cel al televizoarelor de la Samsung sau LG. Poate ceva mai mai puternic dar este impropriu spus "puternic" referitor la sunetul unui tv. Avem totusi setare de "Bas" si "Sunete inalte", deci egalizator sunet. Avem si "Mod surround" cu 2 presetari.
Volumul pentru casti se poate regla individual ceea ce este tipic televizoarelor Philips. Ei pun accent pe setari care nu se gasesc pe alte marci. De laudat.
La setari generale mentionam "Setari fabrica" in cazul in care vreti sa reveniti la setarile initiale. Apoi "Reinstalare TV" daca vreti sa repetati procedura de inceput.
Nu in ultimul rand "Copiere lista canale" se poate dovedi util.



Ce televizor 3D sa cumpar? > O parere!



Actualizare FIRMWARE - Info software curent
32PHH4309 are software actualizabil.
A venit din fabrica cu firmware versiunea TPN149E_002.100.00.000 / PQ V0.0001.2013115
Pagina de download: http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =RO&scy=RO


Power ON
Philips 32PHH4309/88 are in lateral un mic buton notat cu Power. Acesta are rol de intrerupator general. Daca TV-ul este oprit de la acest buton, led-ul de stand-by nu mai lumineaza si nu se primesc comenzi de la telecomanda.

Nimic conectat la portul USB:
Dureaza ~13 secunde pana cand apare imaginea si sunetul (care apar concomitent)

Cu Hdd extern conectat:
La pornire am numarat ~29 de secunde din momentul in care apas power-on pe telecomanda si pana in momentul afisarii imaginilor. Sunet avem cu cca. 9 secunde mai devreme. Cam mult. Chiar si cand vreau sa opresc televizorul si apas din nou power de pe telecomanda, raspunsul apare dupa 3-4 secunde cand televizorul intra in stand-by.

Daca aveti atasat memorie USB sau Hdd extern la intrarea USB, imediat dupa pornire televizorul afiseaza atomat continutul memoriei, fara sa apasati ceva cum ca ati vrea sa accesati media playerul.





Media player
32PHH4309 are o singura intrare USB 2.0 la care puteti conecta alternativ memorii USB sau Hdd extern. Recomandat pentru filme este acest HDD extern.

Pentru subtitrari avem urmatoarele setari:
Cu privire la afisare: Oprit / Pornit / Activare in mod mute. Ultima setare este interesanta. Cand punem televizorul pe mute, ei bine apare subtitrarea. Am testat si chiar functioneaza.
Limba subtitrare: Variantele posibil de selectat sunt in functie de fisierul MKV.
Set caractere: Engleza, Europa de Vest, Turca, Europa Centrala, Chirilic, Greaca, UTF-8 (Unicode) sunt variantele posibile si cred ca se refera la codul caracterelor din subtitrarea si afisarea corecta a diacriticelor.
Nu avem alte optiuni avansate pentru subtitrari, cum am vazut la LG LB5800: marime font subtitrare, pozitie pe ecran, culoare si alte optiuni. La acest Philips optiunile sunt mai modeste.

Limba audio: posibil de selectat o alta limba audio daca fisierul MKV include mai multe streamuri audio.

Repetare: Util daca aveti un fisier video cu durata mai mica si doriti sa fie repetata redarea automat.

Redare aleatorie activata: Redarea la intamplare din lista de fisiere.

Tastele multimedia de pe telecomanda, cele de "rapid inainte" si "rapid inapoi" permit derularea rapida a filmului cu vitezele: x2 , x4 , x8 , x16 , x32.

Functional, ca o setare rapida este tasta "SUBTITLE" de pe telecomanda, care afiseaza un meniu cu cele 3 setari posibile: Oprit / Pornit / Activare in mod mute.

Orice tasta apasata, care nu este pentru controlul media playerului duce la intreruperea filmului. De exemplu, daca in timp ce ruleaza filmul apasati pe tasta "Sageata stanga" sau "Sageata dreapta", filmul se opreste si va intoarce la lista de fisiere. Acelasi lucru se intampla daca apasati din greseala pe tasta de schimbare al canalului TV in loc de volum. Filmul se opreste.

Mai multe filme pe care le-am incercat nu aveau sunet. Mesajul afisat este: "Fisier audio neacceptat". Dar ca si imagine ruleaza ireprosabil chiar si filme 1080p. De altfel mesajul este clar - doar partea audio nu este acceptata. Pe spatele televizorului este trecut "Manufactured under license from Dolby Laboratories" deci televizorul decodeaza in mod sigur audio Dolby Digital.

Media player in imagini:






Diverse
A 2-a poza arata modul de afisare a canalelor in mod "LISTA". O suprapunere pe care greu o explicam. Nu este deloc placut. Trebuie sa intuiesti denumire postului TV scris peste cifrele alea mari, cifre 853 care nu are legatura cu numarul de canale gasite la scanare.
Tot in poze se vad diversele setari rapide activate cu tastele de pe telecomanda, notate sau colorate.



Help
Philips a inclus un manual de utilizare direct in televizor, accesibil de pe telecomanda. In cele cateva poze exemplificative va aratam cum puteti obtine mai multe informatii despre ceva anume, practic modul de utilizare al televizorului. Acest help sau user manual se poate dovedi foarte util.
In exemplul de mai jos, informarii despre telecomanda, prezentarea generala a tastelor.
Apoi cum se poate bloca un canal.
Multe alte informatii utile se gasesc in help-ul integrat. Doar sa va descurcati cu el.



Minusuri
Cand televizorul este in mod "Media player", nu se poate accesa meniul "Setari TV", cel cu setarile de imagine, sunet si generale. Dar unele optiuni sunt accesibile sub forma de setari rapide. De exemplu "Stil imagine" si "Stil sunet" de pot seta apasant tasta "Setup" de pe telecomanda. Dar tasta "FORMAT" nu permite schimbarea formatului imaginii din "Wide 16:9" in format "4:3" de exemplu.
Tastele numerice de pe telecomanda sunt in partea de jos, ceea ce este mai neobisnuit. Tastele pentru media player (stop, pause, rec, rewind, play, forward) sunt in partea de sus.
Subtitrarea nu are fundal negru pentru a se distinge mai bine pe imagini de aceeasi culoare.

Plusuri
Sa finalizam acest review cu aspectele pozitive:
32PHH4309/88 are o imagine placuta, chiar foarte buna in comparatie cu alte televizoare testate. Culori naturale si ecran luminos, la fel ca si concurentii de la LG si Samsung. Philips are un ecran de calitate.


Concluzia de final
Philips surprinde cu 32PHH4309. Setari complexe de imagine - care este de calitate, dotari relativ complete. Media playerul este veriga slaba al acestui televizor. Pe langa suportul limitat al formatelor audio, avem si setari putine. Deci media playerul nu sta in fata unui Samsung sau LG. Dupa parerea noastra un minus destul de mare. Dincolo de asta, doar cuvinte de lauda. Asteptam ca pe viitor Philips sa actualizeze media playerul, daca este posibil.

Cumpara de AICI la pret promotional si transport GRATUIT!

TV Philips 32PHH4309

sau TV Philips 32PFH4309

sau TV Philips 40PFH4309


VEZI SI ACEST REVIEW
REVIEW SAMSUNG 32J5100 - Citeste chiar aici!Samsung 32J5100 Review, pret (40J5100 / 48J5100 / 50J5100)

REVIEW SAMSUNG 32J4100 - Citeste chiar aici...Samsung 32J4100 Review detaliat si pret (32J4000 28J4100)

REVIEW LG 32LF561V - Citeste chiar aici...LG 32LF561V 42LF561V REVIEW detaliat si pret

REVIEW LG 42LF652V - TV 3D, cu webOS - Citeste!TV LG 42LF652V Review detaliat si pret (50LF652V / 55LF652V)

REVIEW LG 32LF580V - Citeste chiar aici!TV LG 32LF580V Review, pret (42LF580V / 50LF580V / 55LF580V)

REVIEW LG 32LF630V - TV cu webOS - Citeste!TV LG 32LF630V Review, pret (40LF630V / 43LF630V / 49LF630V)

REVIEW LG 42LB5800 - Citeste aici!TV LG 42LB5800 Review detaliat si pret (47LB5800 / 55LB5800)

REVIEW LG 42LB630V - Citeste aici!TV LG 42LB630V Review detaliat si pret (47LB630V / 55LB630V)

TV Samsung 40H6400 Review detaliat si pret (32H6400)



Concurentii directi
Televizor LED Horizon, 81 cm, HD, 32HL702


Televizor LED Akai, 81 cm, HD, LT-3212AB

Televizor LED Smart Orion, 81 cm, HD, T 32D/LED/SMART



Publicitate
@

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5

By frozen
#366
raspunde greu la comenzi. l-am cumparat de cateva saptamani si in general sunt multumit cu exceptia acestor pauze.
calitatea imaginii este foarte buna pentru un televizor ce nu este fullhf!
cu media playerul ma descurc ,chiar si filme mkv!
la pretul la care l-am luat este bine
AdBot

Re: Philips 32PHH4309/88, TV LED HD - Review detaliat si pre

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!