Avatar utilizator
By dan
#998
Citisem ceva despre nivelul mediocru de negru si timpul de raspuns mare la IP (ghosting) dar ma gandeam ca au perfectionat IPSul
Asa cum ziceai , "pare" sa fie IPS.

Cum ti se pare ca raspunde la comenzi in comparatie cu Panasonic / Sony?

Eu am avut o parere proasta despre webOS , dar acest 43LH560v functioneaza mai bine ca 32LF630v de anul trecut , iar browserul web este mult peste ce am testat la Philips. Philips cu tot androidul lui este groaznic la web browser.

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By calin1975
#999
Doar aseara l-am pus in functiune si am utilizat setarile de pe forum, insa aveam o zona dreapta sus cu bleeding la 100 backlight, si l-am redus la 40 ca sa uniformizez un pic.
Cred ca o sa ma obisnuiesc cu meniul nu e ceva de netrecut, dar la panasonicurile de acum 3 ani erau ceva mai structurate la meniuri (e drept zona de smart la pana la acea vreme nu ocupa mult din meniuri...)
La webos nu reusesc sa vad inca nimic in miscare pe netflix, cinemagia, doar o imagine statica si un buton de play care odata apasat nu da drumul la nimic...
La niv de negru spre comparatie cu Sony 50W829 pe care-l am in living LG nu sta la el de bine insa Sony are VA si daca te misti cateva grade off axis deja imaginea devine spalacita.
Pt dormitor/filme/documentare este ok la pretul la care l-am luat, am primit si 1 bax de ursus + 2 poporn promo.
By octavianbv
#1046
Salut,

Am achiziționat și eu acest televizor si am primit si o telecomanda Magic remote AN-MR600 dar nu o pot conecta la televizor sub nici o forma. :(
De fiecare data cand apas OK pe telecomanda smart in apare pe ecran connect dongle, dar din cate am înțeles trebuie sa meargă fără dongle.
Poate sa ma ajute cineva?

Multumesc
By rogue
#1051
salutare tuturor! ieri mi-a ajuns si mie televizorul si sunt foarte multumit ;) . Calitate buna a imaginii, si playerul este de nota 10. Este adevarat ca am conectat un mouse la televizor dar oricum am nevoie la browsing. Youtube merge acceptabil.
am citit cu atentie prezentarea si am decis ca merita banii.

o intrebare, vreau sa iau cardul CI de la RDS. trebuie urmati niste pasi la instalare?

multumesc!
By mazicristi
#1213
Buna ziua,

La testele de uniformitate, sau backlight bleeding / clouding am vazut ca pe poze este trecut LG LH630V; are acelasi ecran ca LH560V sau cum e?
Intre LH630V si UH603V care este mai bun la uniformitate negru/gri. Intreb pt ca ma uit in general la filme cand e intunecata camera si nu-mi place deloc cand vad ca-mi apare pe imagine bleeding / clouding.

Multumesc.
AdBot

TV LG 43LH560V Review detaliat, pret si pareri

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!