Avatar utilizator
By dan
#1304
Televizor Star-Light cu Android (Aptoide)?! Tocmai ce ne jucăm și cu un Sony Android. De ce nu am da o șansă și unui TV ultra ieftin, cu preț ridicol de mic? 32DM6500 și 43DM6500 sunt noile apariții de la producătorul chinez (de parcă nu toate sunt făcute în China, ce naiba) și care a înregistrat vânzări serioase încă de la apariție, dacă ne uităm la numărul de păreri exprimate. Unele nu sunt tocmai pozitive, asta pentru că respectivii cumpărători uită câți bani scot din buzunar și se așteaptă la panel IPS de la LG, sau calitate Sony. Apropos, găsești LG 43UJ634 la preț promoțional.

star light 32dm6500 43dm6500 review pret pareri fntNu negăm faptul că lista lipsurilor nu este de neglijat, dar să nu uităm că l-am cumpărat la un preț incredibil (verifica oferta de azi).
Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!


UNBOXING UNPACKINGDespachetare

Urmăriți despachetarea:


Diferența dintre 32DM6500 și 43DM6500 este rezoluția. Al 2-lea este full hd, pe când diagonala de 32 este doar hd ready. Nu te lăsa mulțumit de un sunet mediocru, cere mai mult! detalii

Frontal, l-aţi văzut. Trecem la specificaţii.
star light 32dm6500 43dm6500 back view


Rama subţire.
star light 32dm6500 43dm6500 bezel


Star-Light păstrază butoanele 'clasice' de control, în lipsa telecomenzii. Taste directe pentru volum, canal, sursă şi meniu. Desigur power on/off. Samsung şi LG au optat pe control cu un singur buton, ceea ce nu este tocmai bine. Noroc că nu se întâmplă des să nu găsim telecomanda. Televizorul suspendat pe perete poate să fie cea mai inspirată mișcare. Acesta este suportul tău!
star light 32dm6500 43dm6500 buttons


Observaţi calitatea materialelor.
star light 32dm6500 43dm6500 case


Telecomanda: nu e rea deloc. Am avut în teste telecomenzi mult sub cea Star-Light. Am observat o uşoară întârziere la comenzi şi câteodatâ aveam grijă la orientarea telecomenzii.
Ne place că are buton de switch (salt) între ultimele 2 canale vizionate.
Apoi accestul direct la lista de canale, care este sortată numeric, fără posibilitate de a schimba ordinea. Putem marca anumite canale ca fiind favorite.
Editarea programelor permite Delete, Skip sau Favorite. Nu am găsit să le putem muta uşor ordinea.
De altfel, tastele sunt mari, nu trebuie apăsat tare. Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG
star light 32dm6500 43dm6500 remote contl 1


Funcţionează cu două baterii AAA (R03).
star light 32dm6500 43dm6500 remote contl 2


Conectivitate îndestulătoare. Multe porturi HDMI (3 la număr), ba chiar şi intrare video EUROSCART şi VGA (clasica intrare PC) pentru care este şi input audio.
Fie pe cablu, fie wireless, conexiunea tv-ului la router este simplă, ca orice alt dispozitiv.
Ieşiri audio: jack clasic (căşti) sau digital coaxial. Cu ajutorul unui convertor audio digital la analog puteţi conecta televizorul la o staţie de amplificare ce nu are intrare digitală.
Setările pentru digital out sunt: PCM, RAW şi OFF.
Pentru suport de perete, distanţa dintre şuruburi este 10x20 cm. Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!
star light 32dm6500 43dm6500 specifications 1


Două porturi USB pe care se pot face şi înregistrări.
32DM6500 este compatibil cu cardurile CI+. Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG
Consumul este foarte mic. Grupa A++ de economie energetică. Doar 20 W.
star light 32dm6500 43dm6500 specifications 2


Astfel de suport au şi televizoarele LG. Se pare că standurile laterale dau o notă de 'modernism' şi asigura o mai bună stabilitate. În schimb, suportul central nu necesită o masă atât de lată ca tv-ul. Apropos, găsești LG 43UJ634 la preț promoțional.
star light 32dm6500 43dm6500 standCalitatea video nu este chiar de invidiat, dar ne raportăm la preţul plătit. Luminozitatea ecranului, chiar la maxim, mi-a părut insuficientă şi camera unde l-am testat nu era prea iluminată. Dar la aşa consum mic, nu ai cum să ceri strălucirea unui Samsung. Apoi imaginile par niţel purecoase iar Image Noise Reduction nu a avut efect pentru canalele digitale. De fapt 'purecii' pe un canal HD nu sunt din cauza extrapolării cunoscute în upscaling. De fapt pe ecranul cu rezoluţia de 720p, un canal precum TVR HD trebuie să apară ceva mai clar. Dar trebuie să subliniem faptul că imaginea este acceptabilă totuşi, şi că la preţul imbatabil de azi nu trebuie ratat.

Pentru Image Noise Reduction avem setările: Off, Low, Middle şi Strong.

Pentru tuning digital trebuie să setaţi DTV Antenna Type pe DVB-C, altfel nu apar canalele digitale.

Meniu setări:
- Profită azi de oferta la cea mai șmecheră tastatură pentru televizoare - chiar aici
- Din unele secţiuni poţi ieşi doar cu tasta EXIT care închide meniul cu totul, nu revine la meniul anterior.
- Nu sunt setări avansate de imagine. Doar Colour Temperature cu cele 3 valor: Standard, Cool, Warm. Vom încerca şi o calibrare, să vedem cel puţin care din cele 3 valori este corectă.
- Picture Mode are setările: Contrast, Brightness (luminozitate), Sharpness (claritate), Saturation (nivel culori) şi Back light (luminozitate fundal, care ziceam că vine din fabrică şi parcă ar mai încăpea nişte lumeni). Se poate ca pentru anumite persoane, care oricum vizionează tv-ul cu luminozitate mică, să le convină, mai ales pentru un consum aşa de mic.

Ca şi timp de încarcare al sistemului de operare, la prima pornire sunt necesar undeva la 27 de secunde, după care, pentru simpla revenire din sleep să fie doar 2-3 secunde până avem imagine şi sunet. Nu stiu ce televizor cauti, insa ar trebui sa vezi aceasta promotie. Seria UJ634V de la LG

Părinţii pot bloca canale. Cu ajutorul unei parole din 4 cifre, controlaţi accesul. Parola iniţială este 0000 (patru de zero).

Printre alte facilităţi, este şi setare dată oră pentru a programa televizorul să pornească singur. Bineînţeles că are şi Timer de power off şi timp de protecţie. Dacă nu primeşte comandă timp de câteva ore, DM6500 se va opri singur. Auto Power Time este setarea şi permite 1, 2, 3, 4 ore.

Înregistrarea canalelor pe stick usb, prin Personal Video Recorderul 32DM6500 are următoarele setări: selecţia stocării preferate, Formatare, Test de viteză (dacă performanţa memoriei USB este suficientă sau nu) şi lista de înregistrări. Profită azi de oferta la cea mai șmecheră tastatură pentru televizoare - chiar aici

Dacă canalul transmis are mai multe limbi audio, puteţi schimba între ele.

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By alynxs
#1410
Ma poti lamuri cu anumite lucruri?

Pe semnal analogic, se vede ok?
Care este timpul de schimbare a canalelor, am citit reviewuri ca ar fi foarte greoi, undeva la 5 secunde intre schimbare de posturi!?
Partea de smart merge ok? Incarca ok youtube, sau pagini web? Sau merge sacadat?
AdBot

Star-Light 32DM6500 43DM6500 Review Calibrare Pret Pareri

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!