By iulian2407
#1243
Salut.

Imi puteti recomanda un HDD extern pentru modelul KU6072? As dori redarea filmelor la rezolutie 4k.
Am incercat cu urmatorul model de hdd conectat pe portul USB destinat hdd-ului, dar filmul nu este redat cursiv, ci "agata" destul de mult.

Nu te mai chinui cu stickurile. Fă-ți propriul server pentru download și filme: oferta zyxel!

Ar putea fi problema de la HDD sau de la TV?

Multumesc
By iurix
#1258
Salut. ce imi recomandati intre 40ku6072 si 40ku6092 si care este diferenta ? la acelasi pret am gasit si doua televizoare fara 4k si anume k5672 si k5502. Despre ultimul lumea zice ca nu e deloc bun. Ce m-ati sfatui ? Mersi anticipat.
By banderas23
#1265
Buna ziua,

Felicitari pt review-ul facut! Mi-am luat si eu modelul 55KU6072 si am cateva dileme legate de el si sper sa ma ajutati:

1) ecranul se misca spre interior fata de marginea de plastic a tv-ului, fata de acel bezel daca il apas usor cu degetul sau daca vreau sa ii sterg ecranul .. si aici ma refer pe laterale, exact langa bezel. Nu trebuia sa fie lipit fata de bezel? Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!

2) in partea de jos a tv-ului se vad niste luminite, iar daca apas pe ecran in partea de jos atunci acestea nu se mai vad; am facut un filmulet pt a se observa ce vreau sa zic: https://www.youtube.com/watch?v=_jkyJRyjuys

Am fost in alt magazin si am observat aceleasi 2 probleme si la un model KU6092 cand apasat usurel pe marginile ecranului, insa acele luminite se vedeau cca 3 cm in partea din drepta jos, nu ca la mine pe aproape toata lungimea.
Am verificat la alte modele de Samsung si aceste 2 "fenomene" nu erau prezente.

3) in timpul functionarii se tot aud pocnituri discrete in spatele tv-ului, in partea din stg ... acestea persista si dupa oprirea lui, chiar si mai bine de 30 minute. A mai sesizat careva aceste pocnituri?

4) conform Display specifications modelul de 55" din gama KU6072 are panel PLS ... si din ce am citit parca e mai slab ca cel VA, ce parere aveti? Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!

5) alta chestie ce am observat-o cand am rulat niste imgini pt pixeli: par a fi 2 pixeli arsi pe toate culorile .. initial am crezut ca e mizerie, am curata cu o carpa si nu se duce si apare pe toate culorile: alb, rosu, albastru, verde, galben, cyan si magenta. pun mai jos 3 fotografii (scuzati calitatea, sunt facute cu telefonul) pt a-mi confirma banuiala:
verde.jpg
rosu.jpg
cyan.jpg


Va multumesc anticipat pt raspunsuri! Nu te lăsa mulțumit de un sunet mediocru, cere mai mult! detalii
By Nick53
#1273
Salut. Am Samsung 50ku6092. In smart hub, pe hbo go filmele sacadeaza , se dau peste cap. In alte siteuri este ok. Poate fi din aplicatie hbo go, sau din Tizen. Am abonament hbo si sunt autentificat . Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!
Pe alte device merge bine. Multumesc pentru sugestii
By IonutDux
#1276
Salutare prieteni! Detin acest model (ku6072) de samsung si am o nelamurime. Prima oara cand deschid tv.ul dupa o perioada de neutilizare ( cateva ore ) si intru pe netflix sau youtube tv.ul face buffering ft mare... ca si cum conexiunea la net este ft. slaba iar dupa ce-l inchid si redeschid totul revine la normal. Este normal asa ceva ? Va multumesc!
By IonutDux
#1279
Salutare prieteni! are cineva idee de ce pe sport in special... (tenis,ciclism) imginea sacadeaza pentru o secunda doua maxim... dupa care revine la normal... am schimbat toate spliterele ... problema persista... e adevarat dupa ce-am schimbat spliterele nu mai face asa des... inainte facea constant la 5-10 min acum face mult mai rar... tin sa precisez ca am adus un alt samsung j5500 de anul trecut si nu face asa. e posibil sa fie ceva cu tv-ul? multumesc anticipat ! Nu te mai chinui cu stickurile. Fă-ți propriul server pentru download și filme: oferta zyxel!
AdBot

Sacadare samsung 40ku6072

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!