Avatar utilizator
By dan
#1289
Mi-am schimbat televizorul! După ce un an de zile am folosit un LG UH7507, am trecut la UJ701, noua serie 2017. Eu am ales modelul mijlociu, între 43UJ701V și 55UJ701V. Ar fi fost un privilegiu să-l am pe cel din urmă, însă prețul a depășit cu mult soldul subțire de pe card.

Acest review este o completare al celuilalt topic, unde am testat efectiv diagonala aleasă de mine. Voi face un rezumat, recomandând cu toată seriozitatea să urmați linkul de mai jos pentru a vedea TESTUL COMPLET al unui UJ701V.

Design 43UJ701V:
lg 43uj701v review pret pareri


Prin urmare,
- 43UJ701V ar fi varianta cu diagonala cea mai mică la acest ultra hd,
- seria UJ701 care INCLUDE la pachet telecomanda Magic Remote merită fiecare leu!
- așa cum veți vedea în secțiunea de calibrare, imaginea este excelentă iar lagul în jocuri MINIM!
- performanța hardware face ca webOS 3.5 să fie cursiv, o plăcere să butonezi telecomanda,
- Nu te lăsa mulțumit de un sunet mediocru, cere mai mult! detalii
- playerul multimediat este cel mai complet și simplu de utilizat din toate testele, toate mărcile. Doar Samsung echivalează la acest capitol. Philips, Sony și alții sunt mult prea departe. Implementarea software este mult în urma celor 2 mari competitori.
- browserul web se vede de nota 10 pe rezoluția ultra HD, și încarcă repede paginile dar are un neajuns: vizionarea unor clipuri youtube full hd sau ultra hd duce la ocuparea memoriei și restartul browserului în cele mai nepotrivite momente. Pentru youtube, este recomandat să folosiți aplicația dedicată.
- designul este la superlativ. Calitate materiale, montaj. Spre deosebire de modelele mai lesne ca preț, UJ701V este lux.
- merită făcută o comparație cu Samsung 43MU6102 prezentat aici.
- sau poate te interesează un SONY 43XE8077 / 49XE8077, cu android, de asemenea cu review detaliat.

ACCESAȚI ACEST LINK PENTRU TESTUL COMPLET!

De altfel și comentariile le primim tot acolo.

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By Xeyow
#1313
Salut,

As dori sa ma incadrez intr-un buget pana in 3000 de lei si cautand pe net am dat de acest televizor, care conform site-ului: displayspecifications are un panel de 10 bits, care.. din spusele unor prieteni este panelul care ofera 4K adevarat (fara upscale si alte prostii de FRC sau mai stiu eu ce)... Stiu ca pe partea de imagine, SONY este cel mai bun, dar in momentul de fata nu intentionez sa dau atatia bani pe un SONY.

Acest televizor o sa fie folosit in marea majoritate a timpului pentru filme FullHD/4K si in special un xBox One X (care ofera suport 4K pentru jocuri)... Televizorul suspendat pe perete poate să fie cea mai inspirată mișcare. Acesta este suportul tău!

Merita sau nu? Am vazut review-ul postat pe acest site, si m-a convins, dar as vrea mai multe pareri... Sunt curios daca are bleeding mare in colturi sau pe margini, daca iluminarea este uniforma (stiu ca are Direct LED care e mai buna decat Edge LED)

De asemenea, sunt deschis si la alte recomandari, dar sa aiba un panel de 10 bits, o imagine clara/frumoasa si sa respecte bugetul
Avatar utilizator
By dan
#1314
Salut. Nu stiu daca iti convine tot parerea mea, dar vreau sa repet ca imaginea este excelenta. Clar, lacrima. Asa imagine doar la OLED am mai prins.

Apoi, n-am facut testul de bleeding dar cat l-am folosit nu am observat.
Si pentru gaming este recomandat.

Sony are imaginea la fel de clara dar din ochi nu poti zice ca-i mai ok.

Tu 43UJ701V vrei?

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
Avatar utilizator
By dan
#1317
Singurul motiv pentru care ai luat 43UJ701V este pretul, pentru ca diagonala mai mare sigur prinde bine ;)
Eu as fi mers chiar si pe 55UJ701V dar a fost foarte scump cand am luat eu. Apropos, găsești LG 43UJ634 la preț promoțional.
Apropos, ai mai lucrat cu Magic Remote? Ai incercat TV-ul prin ceva magazin?

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By Xeyow
#1320
La prima utilizare a acestui televizor prietena mea a vazut ca in toate cele 4 colturi, imaginea era putin mai intunecata, fiind vizibila cu ochiul liber. Nu te lăsa mulțumit de un sunet mediocru, cere mai mult! detalii Aceeasi problema cica o avea si cel din showroom. Nu are bleeding, dar are acele zone intunecate in colturi.....
Avatar utilizator
By dan
#1322
Mai rar produse fără un review negativ. Eu nu aș da 2* că am nimerit eu unul mai puțin reușit. Comanzi, nu-ți convine? returnezi. Las că-l ia altcineva la resigilat pentru un pixel mort. Nu știu dacă aș recomanda altceva. 49UJ701V al meu merge perfect iar la ecran nu am observat ceva semnificativ care să mă deranjeze.

ACCESAȚI ACEST LINK PENTRU TESTUL COMPLET!

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
AdBot

REVIEW TV LG 43UJ701V 55UJ701V 65UJ701V. Pareri, pret

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!