By only4mobile
#1417
sergyu82b scrie:salut as dori sa va informez sa va feriti de toata gama Samsung tv daca doriti sa il folositi pt pc,console etc adica tot ceea ce doriti sa legati la el are problema blinking black panel adica ex: ai pc conectat sau consola etc la in interval de 5 10 min sau eu stiu cand ecranu nu primeste semnal bun de la minunatu one connect adica e ca si cum ai schimba program ecranu se face negru pt cateva secunde e foarte frustrant doar cand e pe 4k adica are semnal de 4k ca si televizor adica satelit pe rezoluti de full hd nu are problem dar toate modele sufera cititi si alte forumuri sa vedeti ca sunt foarte multi care au acest aspect, cand faci un review mentionati si acest amanunt vital pt cine il foloseste ca si diplay


Nu prea e așa, de fapt. Bănuiesc că ai incercat întreaga gamă de Smart TV-uri Samsung, dacă dai asemenea sfaturi! Atât laptopul (Lenovo G500) cât și consola (Xbox One S) funcționează perfect pe Samsung-ul meu 55MU6202 fără nici una dintre problemele enumerate de tine sau oricare alta!
By rstile
#1422
Cum ati reusit sa va incarce subtitrarea in romana daca este externa? Imi arata doar english 1,2 si off, pe Lg-ul vechi o ia imediat. Eu am luat un 55mu7002 dar are acelasi soft, dupa update, subtitrarea muxata direct in film, afiseaza setari de marime, codare, etc, insa, daca selectezi orice codare(central eurpeean), nu schimba absolut deloc diactricele.
Cat despre hdr... hdr-ul este o minciuna totala, daca il lasi pe imagine dinamica sau natural si alegi hdr on, se vede ingalbenit si intunecat. Daca tii televizorul pe "movie" si selectezi hdr on, se schimba total imaginea dar de fapt este imaginea dinamica care doar are luminozitate, nimic mai mult. :D
By rstile
#1423
Cat despre marele contrast de 4700, pai pun Lg-ul din 2014 care are "doar" 1000 cum se plang majoritatea oamenilor ca Lg-uriule nu au contrast, le-am alaturat, aceiasi imagine, contrast dinamic/enhancer la ambele, sunt identice!
By rstile
#1425
Am rezolvat problema cu subtitrarile externe, folositi ca si server dlna Samsung allshare, Serviio, Plex, Mezzmo. Plex si Mezzmo le-am dezinstalat deoarece tineau procesorul calculatorului la 100%(dual core), asa ca am ramas cu Samsung allshare si ma gandesc daca pastrez Serviio ca sa pot vizualiza filme cu subtitrari si pe Lg dar cu un singur soft, practic cu Nero nu imi citea subtitrarile pe Samsung si cu Samsung allshare nu imi citeste subtitrarile pe LG.

Insa eu nu prea sunt multumit de imagine pe cel de 120 hz facand comparatie cu LG, imaginea este foarte buna dar spre deosebire de Lg tot de 100hz, cam vad acea umbra(clouding) si de aproape vad putin de tot pixelii(stersi), la Lg imaginea era cristal chiar si de aproape, chiar si pe pogramele sd(Tlc, Comedy central).
AdBot

Re: REVIEW complet TV Samsung 43MU6102 40MU6102 Pret pareri

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!