By rstile
#1422
Cum ati reusit sa va incarce subtitrarea in romana daca este externa? Imi arata doar english 1,2 si off, pe Lg-ul vechi o ia imediat. Eu am luat un 55mu7002 dar are acelasi soft, dupa update, subtitrarea muxata direct in film, afiseaza setari de marime, codare, etc, insa, daca selectezi orice codare(central eurpeean), nu schimba absolut deloc diactricele.
Cat despre hdr... hdr-ul este o minciuna totala, daca il lasi pe imagine dinamica sau natural si alegi hdr on, se vede ingalbenit si intunecat. Daca tii televizorul pe "movie" si selectezi hdr on, se schimba total imaginea dar de fapt este imaginea dinamica care doar are luminozitate, nimic mai mult. :D
By rstile
#1423
Cat despre marele contrast de 4700, pai pun Lg-ul din 2014 care are "doar" 1000 cum se plang majoritatea oamenilor ca Lg-uriule nu au contrast, le-am alaturat, aceiasi imagine, contrast dinamic/enhancer la ambele, sunt identice!
By rstile
#1425
Am rezolvat problema cu subtitrarile externe, folositi ca si server dlna Samsung allshare, Serviio, Plex, Mezzmo. Plex si Mezzmo le-am dezinstalat deoarece tineau procesorul calculatorului la 100%(dual core), asa ca am ramas cu Samsung allshare si ma gandesc daca pastrez Serviio ca sa pot vizualiza filme cu subtitrari si pe Lg dar cu un singur soft, practic cu Nero nu imi citea subtitrarile pe Samsung si cu Samsung allshare nu imi citeste subtitrarile pe LG.

Insa eu nu prea sunt multumit de imagine pe cel de 120 hz facand comparatie cu LG, imaginea este foarte buna dar spre deosebire de Lg tot de 100hz, cam vad acea umbra(clouding) si de aproape vad putin de tot pixelii(stersi), la Lg imaginea era cristal chiar si de aproape, chiar si pe pogramele sd(Tlc, Comedy central).
By marius_chiritoiu1987
#1427
Salutare, sunt nou pe aici si sper ca postez unde trebuie :D
Mi-am achizitionat de curand un tv samsung 55mu7002 pe care intentionez sa il folosesc in special la ps4 pro pentru gaming 4k.
Tv-ul este foarte ok, imi place mult, insa am o mica nelamurire: am citit peste tot ca pentru continut hdr trebuie neaparat setat backlight 20 (maximul). Se vede intr-adevar foarte bine, insa efectiv te rupe la ochi si nu intelem cum pot unii sa foloseasca acest tv asa... am cautat pe youtube si toti care l-au calibrat il folosesc asa, cu backlight si contrast maxim pentru orice, inclusiv canale tv si filme.
Intrebarea era: daca setez backlight 10 ( 20 este maximul) practic nu mai beneficiez de hdr?
Presupun ca la un moment dat ma voi obisnui cu el insa in incaperea mea cu un backlight intre 5-10 ma simt foarte confortabil si nu stiu cum as putea vedea un film de 2h hdr fara sa orbesc :lol: Daca mai are cineva modelul acesta, voi cum il setati?
By Valentin88
#1442
Calibrarea pentru 50MU6102 este ls fel ca la celelante de 40 si 43 inchi ?
AdBot

Re: 50MU6102

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!