Avatar utilizator
By dan
#1296
Despre 32LJ590U putem zice că este un 'hibrid' între LG seria LJ610V și LJ500U, ambele testate amănunțit chiar aici pe forum în categoria de televizoare LG. Am verificat performanțele webOS 3.5 pe LJ610V . Ne-a interesat dacă meniul de setări și lista de canale sunt afișate prompt, fără pauze mari. După părerea noastră, sistemul rulează acceptabil. Puteți vedea aici testul și sunt afișate la sfârșit și videoclipuri suplimentare pe același model:
.

webOS 3.5 este un sistem suficient de trecut prin teste și modificări pentru ca să putem zice că 32LJ590U este o alegere bună. Trebuie să amintim însă comparația cu 32M5502 de la Samsung. Aici puteți vedea comparații.

Despre browserul inclus, putem zice că este unul destul de performant, rapid, dar se întâmplă pe youtube să rămână fără memorie liberă și să se restarteze. Oricum, pentru youtube există aplicație specială, aceeași pe toate televizoarele smart, LG, Samsung sau alte mărci. Aplicația este bine concepută, și ce-i mai interesant este că poți conecta un telefon în aceeași rețea cu televizorul astfel încât clipurile selectate pe telefon vor fi rulate pe televizor. Nu trebuie să vă străduiți cu telecomanda. Este simplu. Mai ales că seria LJ59 nu este livrat cu Magic Remote 2017.

Despre playerul multimedia avem doar cuvinte de laudă. Ușor de folosit, interfață prietenoasă, compatibil cu multe tipuri de fișiere și standarde audio (DTS, Dolby Digital).

Vă recomandăm și insistăm să vedeți aceste prezentări detaliate: REVIEW și preț LG 32LJ610V și REVIEW și preț 32LJ500U.

Designul diferă prin culoare și stand, dar sistemul de operare și dotările sunt aceleași. Momentan se dă cadou la fiecare LJ590U cumpărat.

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
AdBot

REVIEW 32LJ590U TV LG cu webOS 3.5 | pret si pareri

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!