By zeno
#1324
Salutare tuturor! Am observat ca au aparut modele noi pe piata de la Horizon. Ce parere aveti de ele?
Este momentul pentru 4K, sau sa mai astept cu un 1080 pana atunci?
De asemenea, ce pareri aveti fata de edge-lit vs direct?
Iar in ultimul rand, stie cineva ce diferenta fac valorile lor de CME: 400 si 800, ca tare mult as vrea sa joc ceva in 4 cu prietenii, pe un ecran mare si sa se miste cat se poate de bine.
Avatar utilizator
By dan
#1325
Salut!
Nu stiam ca au aparut. Cred ca ar fi cazul sa facem un review. Desigur ca merita 4K, 1080p este deja o tehnologie invechita.
Ambele tehnologii, edge sau direct pot produce efecte de clouding sau dirty screen effect dar este relativa problema. Depinde si de noroc, la orice tv, orice producator. Dispersarea perfect uniforma a luminii ledurilor este in sine o problema. Ceva abateri tot sunt.
CME 400 sau 800, sau indice de calitate a imaginii, ca toti producatorii au o notatie care combina timpul de raspuns, refresh, post procesari de imagine etc. Trebuie sa fie ceva in plus pentru acel 800.
Sunt curios sa testam un Horizon nou si sper sa rezolv cat de repede un model sa-l avem in teste. Sa vad daca unul dintre colaboratori imi pune la dispozitie un model pentru review.

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
By zeno
#1331
Multumesc pentru raspuns, am sa am rabdare pana cand aflu cum se compara fata de celelalte modele. Sper sa poata reda 4k la 60Hz fara probleme, desi pentru asta ar avea nevoie de HDMI 2.0, ceea ce nu cred ca are.
By Riprapzap
#1334
Am avut un TV din modelele Horizon precedente acum am un Sony XE8077. Si pe mine ma intereseaza cum se prezinta noile modele. :)
Inca ma gandesc daca se merita diferenta de pret intre Sony si modelel actuale Horizon. Sunt in perioada de 30 zile de retur.

BTW cine face panelurile, sau ce producator e rebranduit de Horizon?
Am gasit din greseala pe net modelul de telecomanda care este exact aceasi cu Horizon si la modelul Panasonic.

http://www.ebay.co.uk/itm/281946834522
AdBot

Pareri Horizon 49HL8510U vs 49HL9710U

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!