Avatar utilizator
By dan
#1303
E clar! LG-ul cu al său webOS 3.5 m-a convins anul acesta. De ce? Pentru că are multe avantaje, printre care un player multimedia impecabil şi aseară m-am ofticat oleacă pe un Samsung care a trebuit scos din priză pentru a vedea din nou serverul care îşi hibernase, într-o pauză ceva mai lungă, hdd-ul. Degeaba am oprit televizorul şi l-am repornit, că nu a vut şi gata! Nicicum!
La ce e 'slab' LG-ul? La BROWSER, pentru că rămâne fără memorie şi dă restartul. Eh, cu Samsung 43MU6102 am văzut fără întreruperi filme de 2 ore pe youtube sau vimeo! Poate nu știai, dar televizoarele cu Android au o cotă de piață tot mai mare. Uite o ofertă bună, la care am primit și tastatură cadou!

Ştim că toată seria LJ (LG 2017) este hd ready sau full hd. Modelele cu panel ultra hd sunt cele cu notaţia "UJ".

Un televizor cu o imagine bună, aşa cum puteţi vedea în tentativele de calibrare aici pe forum, la alte modele, e drept, dar regula este că imaginea este setată prea "rece" din fabrică şi trebuie doar să ajustăm White Balance, din setarile avansate de imagine. Televizorul suspendat pe perete poate să fie cea mai inspirată mișcare. Acesta este suportul tău!

Uite o prezentare completa pentru playerul din webOS 3.5:


Am spus in cateva randuri ca telecomanda Magic Remote ridică experienţa webOS 3.5 la cu totul alt nivel. Controlul facil atât în interfaţa de configurare, cât şi navigarea pe web este esenţială. Chiar şi în proasta concepută tastatură virtuală a aplicaţiei Youtube este ajustată indirect. Puteţi să mă credeţi pe cuvânt când zic că este un chin să foloseşti acea tastatură, care nici măcar nu este 'qwerty', să cauţi un cuvânt (sau două) pe youtube. Noroc că youtube îţi ţine minte preferinţele şi căutările. O comparație interesantă între LG UJ701V și Samsung MU6102: cine câștigă??

Revenind la player, din imagini se vede că folosesc Magic Remote cu gesturi. Dar un simplu mouse USB, wireless, ataşat la unul dintre porturile USB vă oferă aproximativ aceeaşi uşurinţă în utilizare.
Interfaţa are de toate: filtre pe tipuri de fişiere, opţiuni de creare playlist şi ştergere, listă sau iconiţe.
Dar marele merit este că rulează orice film mkv, cu dolby digital sau dts, cu subtitrare internă sau fişier distinct, iar setările subtitrării sunt cele mai complete.
43LJ594V sau 49LJ954V nu vor rula filme 4K, pentru că nu au rezoluţia corespunzătoare, dar puteţi fi sigur că toate cele full hd sunt redate fără probleme.

Aşa cum ziceam, dacă browserul nu ar da mesajul 'Out of memory' urmat de restart, ar fi un televizor smart greu de bătut chiar şi de un Sony cu android. Dar aşa, vă recomandăm să vedeţi şi Samsung 43MU6102.

Oricum preţul este unul foarte avantajos. La aşa diagonală şi specificaţii, puteţi beneficia de promoţia de azi!

Cele mai multe detalii despre webOS 3.5 le găsiţi în această prezentare: REVIEW LG 49UJ701V.

Consultă şi părerile despre celelalte televizoare prezentate!

Recomand: TV Philips 32PFH5500 Minitastatura smart TV A+ KTE5
AdBot

PĂRERE REVIEW LG 43LJ594V 49LJ594V, TV cu webOS 3.5 | pret

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!