Discutii despre filme
Avatar utilizator
By Admin
#20
Post interesant, preluat cu permisiunea autorului de pe alt forum:
Care credeti ca este cele mai revolutionare filme prin faptul ca iti poate schimba punctul de vedere. Te face sa te gndesti ce s-ar intmpla daca ar fi adevarat. Aici ma refer la chesti care totusi pot sa devina reale, nu chesti de genu .. fantome sau monstri sub pat sau pitici cu giare mari. Va rog incercati sa spunet si de ce le considerati asa.

Am sa dau eu cateva exemple de filme care iti pot schimba punctu de vedere.

The Matrix- Te face sa te gandesti daca lumea pe care o stim nu este de fapt un un mare joc pe calculator. Si noi suntem doar niste personaje.

eXistenZ - accentueaza conceptu din matrix si te face sa te intrebi .. daca totusi iesim din joc .. si suntem intr-un joc mai mare.

Dark City - Varianta mencanica a Matrix-ului.

The Man from Earth - Daca ar fi adevarat atunci istoria e alfe decat o stim noi.

Idiocracy- Daca ar fi adevarat .... viitorul va fi alfel decat ne asteptam noi.

Seria Alien - Daca ar fi adevarat .. oare chiar am mai vrea sa aflam ce e in spatiu cosmic ?

seria Cube - Oare cum ai reactiona daca te-ai trezi brusc "Cub"

seria Saw - Ce ai face daca cineva chiar te-ar spune la teste ca sa afle cat de mult esti dispus sa induri ca sa iti pastrezi viata ?

Hostel - La fel ca Cube si Sawm Diferenta e ca nici macar nu ai posibilitatea sa lupti pentru a supravietui.

28 Days Later... si Resident Evil - Totusi ce sa intmpla daca un experimet biologic "scapa din laborator" si are consecinte mai ample decat era de asteptat.

Equilibrium - Oare o lume in care nimeni nu are sentiment ar fi o lume mai buna ?

Irreversible - Scena violului este disturbing .. (Presupuneti ca vi s-ar intmpla voua, chiar daca nu sunteti femei, tot vi se poate intampla ... si o sa vedeti ca e disturbing) (BTW: miscarile camerei nu sunt "disturbing" sunt doar extrem de enrvante cea ce ma face sa il consider ca un film "defect/stricat")

Filme de genu Independence Daysi Armageddon care chiar daca ar fi posibile nu sunt chiar o noutate find mai mult Legende urbane nu prea isi au locu aici.

PS: Va rog fara flame.
By Carina26
#321
Eu as introduce in aceasta grila de filme, cu subiecte abstracte si filmele psihologice, precum "Hard Candy" sau "Candy" sau "Vanilla sky" , filme destul de realiste dar totusi psihologice.....cred ca ar fi o viata haotica insa tot timpul activa si neplictisitoare, am simtii ca traim un basm, placut sau mai putin, dar totusi basm
AdBot

Re: Filme care te fac sa te intrebi "Si daca totusi ?"

By AdBot
Salut! Uite cel mai vandut televizor Samsung

     ACUM, la PROMOȚIE!